2012. március 19., hétfő

'A' Day


Mivel ma van 'A Day' az ABC Family összegyűjtötte a lehetséges személyeket, akik közül valaki talán 'A'. Mindehhez az oldalukra írt megjegyzéseket is csatolták.

1. Melissa Hastings



2. Noel Kahn



3. Maya St. Germain


4. Mona Vanderwall



5. Garrett Reynolds



6. Ezra Fitz

Ti gondoltatok rá, hogy ő lehet 'A'? Nekem meg sem fordult a fejemben, ezért meg is lepődtem, hogy bekerült a sorba. És hogy miért is? Valaki szerint viszonya volt Vivian-nel, elvesztette a türelmét és megölte őt. Aria pedig annyira hasonlít Vivian-re, ezért ő is bejött neki.
Ezt pedig a hozzászólások között olvastam: Talán Aria Vivian...


7.Jenna Marshall




8. Alison DiLaurentis

Először nem értettem, miért került fel Ali a listára, mivel már megtalálták a holttestét, de az egyik kommentelő azt írta, hogy szerinte Alisonnak volt egy ikertestvére. Ali megölte őt, és ő még mindig él, és így egyértelműen ő 'A'. Érdekes elmélet...


9. Lucas Gottesman


10. Aria, Spencer, Hanna, Emily

Ki miért:
- Aria: majdnem mindig kimarad a kritikusabb összejövetelekből, és nem történik vele olyan sok rossz dolog, mint a többi lánnyal, ráadásul a testvére segít neki. Valamint a neve A-val kezdődik, és a főcímdalnál is ő mondja, hogy "shhh"
- Spencer: különösen viselkedett Alison eltűnésének estélyén, és eléggé furfangos, hogy a dolgok mögött állhasson.
- Hanna: ő az utolsó, akire gondolnánk, mivel tudatlannak tetteti magát, de van olyan lángész, hogy ő álljon emögött.
- Emily: Ali volt az első szerelme, és nem tudott túllépni a halálán, ezért most manipulálja a lányokat, hogy rávegye őket a gyilkos megtalálására.



(Saját fordítás!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése